DEMANA'NS PRESSUPOST

Utilitza el nostre formulari per contactar amb nosaltres. Concerta una trobada i et valorarem sense cap compromís el teu projecte.

CONCERTA UNA VISITA
Descàrrega PDFs
Descàrrega't catàleg de serveis 2016
obra nova Tarragona consermasl a

DESCRIPCIÓ DEL SERVEI

A Conserma SL fa més de 40 anys que ens dediquem a la construcció de cases obra nova a Tarragona i també a reformar llars úniques per a clients particulars amb el detall i la qualitat que desitgen. No fem promocions.  Màxima seriositat i professionalitat per construir la teva nova llar.

AMBITS D'ACTUACIÓ

Construcció de cases obra nova Cases unifamiliars, plurifamiliars, cases entre mitgeres i cases aïllades.
Projecte claus en mà Direcció i coordinació de les obres, gestió integral del projecte, etc.
Acabats d'alta qualitat amb materials nobles Fusta, marbre, ferro, pedra, etc.

→ PER QUÈ CONSERMA?

Amb més de 40 anys d’experiència professional construint llars per encarrecs particulars, sabem perfectament quines són les exigències i desitjos de qui vol fer-se casa seva al seu gust.

 • Control del pressupost
 • Gestió i direcció d’obra
 • Compliment de terminis
 • Acabats d’alta qualitat
 • Professionals experts i amb àmplia experiència

→ PREGUNTES FREQÜENTS CONTESTADES

 • És més barat construir una casa o comprar-la ja feta?

  Aquesta pregunta no és fàcil de respondre ja que s’han de tenir en compte molts factors. És evident que ara es troben moltes oportunitats en el mercat, però, de vegades, és més difícil i car reformar una casa feta que construir-ne una  totalment personalitzada.

 • Què s’ha de tenir en compte abans de comprar una parcel·la?

  Nosaltres recomanem fer una consulta a l’ajuntament per saber la situació urbanística de la finca o si té càrregues. Després s’ha de demanar al venedor el certificat d’aprofitament urbanístic on s’especifica la superfície que es pot construir i quines normes urbanes afecten a la parcel·la. Nosaltres ens encarreguem de les gestions per oferir un projecte claus en mà i que no s’hagi de preocupar de res.

 • Són comparables els “Preus/m2” entre diferents pressupostos?

  Les comparatives s’han de fer sobre els mateixos conceptes i materials. Fixar-se només en el “Preu/m2” sense valorar materials, tècniques i experiència pot provocar molts errors i sorpreses. A Construccions Serramià Marqués ens encarreguem de supervisar i gestionar els materials i professionals que intervenen a l’obra d’acord amb l’encàrrec i així garantir que el “Preu/m2” no surti car.

AVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT © Copyright 2017 CONSERMA SL